بررسی مسائل گل نرگس در دستورکار رئیس سازمان
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان خوسف، مهدی جعفری با بیان اینکه درآمد گل نرگس در صورت وجود بازار دائمی در مقایسه با محصولات زراعی دیگر بدون دردسر و پرمنفعت­تر است، گفت: به ازای هر هکتار سطح زیرکشت گل نرگس (4 فرصت شغلی به صورت مستقیم و 3تا 6 فرصت شغلی به صورت غیرمستقیم)ایجاد می­شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی رطوبت کم و خشکی مناطق تحت کشت را از مزایای کاشت این گل برشمرد و افزود: رطوبت کم و خشکی مناطق تحت کشت سبب شده تا عطر گل نرگس استان نسبت به سایر نقاط کشور منحصر به­فرد و بی­نظیر باشد.

وی اظهار داشت: کشت گونه­ های دیگر گل نرگس از جمله نرگس پُرپَر، شصت­پَر و هلندی در راستای ارزیابی کیفیت و کمیّت محصول در استان آغاز شده است.

جعفری تشریح کرد: خوشبختتانه در چند سال اخیر با کوشش­های صورت گرفته در زمینه خلاء­های آموزشی کشاورزان توسط کارشناسان جهاد کشاورزی و تشکیل و استقرار نخستین هیأت مؤسس نرگس­کاران در شهرستان خوسف در سال 1397 جهت مرتفع نمودن دغدغه کشاورزان در خصوص مکان­یابی محل عرضه و فروش گل نرگس در سطح شهرستان خوسف و استان از طریق برگزاری جلسات متعدد با شهرداری­ها و همچنین برگزاری جشنواره گل نرگس برای دومین سال پیاپی وکمک­های مالی و همکاری­هایی که از سوی سازمان­های متولی در جهت ملی اعلام شدن نرگس­زارهای کهن شهرستان خوسف صورت پذیرفته است سطح زیر کشت در استان به میزان قابل توجهی روبه­افزایش است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه پیگیری برای مسائل پیش روی کشاورزان در دستور کار قرار دارد، افزود: در حال حاضر بخش قابل توجهی از گل نرگس شهرستان خوسف توسط یکی از تشکل­های زیرمجموعه تعاون روستایی(شرکت سبزآفرینان) به قیمت مناسب و به صورت تضمینی از کشاورزان شهرستان خوسف خریداری و به استان­های همجوار صادر می­شود.
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خوسف